Politika privatnosti

Hvala Vam što ste posetili sajt www.nabavke.info. Vaša privatnost i bezbednost su nam veoma važni. Ovim putem želimo da Vas obavestimo da kada posetite našu platformu mi ne prikupljamo lične podatke o Vama, izuzev onih koje nam dobrovoljno ostavite prilikom registracije. Međutim, prikupljamo određene tehničke informacije o Vašoj poseti www.nabavke.info
U nastavku je opisano šta se dešava sa informacijama o Vašoj poseti našem sajtu
Kada posetite www.nabavke.info, moguće je da će neke od sledećih informacija biti sačuvane: IP adresu sa koje ste pristupili našoj platformi Datum i vreme Naziv datoteke ili reči koje ste pretraživali Stranice koje ste posetili na našem sajtu Sadržaj na koji ste kliknuli na određenoj stranici Pretraživač i operativni sistem koji ste koristili Ove informacije koristimo kako bi naša platforma bila korisnija za naše posetioce, kako bismo uočili probleme u njenom funkcionisanju, te kako bismo unapredili sveukupnu bezbednost naše internet prezentacije.
Informacije koje dajete sajtu www.nabavke.info
Kako biste pristupili sajtu www.nabavke.info, neophodno je da izvršite popunjavanje registracije, prilikom koje dobrovoljno unosite sledeće podatke: Vaše ime i prezime, informacije Vašeg preduzeća i email adresu.
Obaveštenje o autorskim pravima
Ovaj sajt polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kojeg dela tekstova ili slika bez dopuštenja vlasnika autorskih prava smatra se kršenjem autorskih prava. Svako neovlašćeno kopiranje, montiranje, prikazivanje i javno izvođenje bez saglasnosti autora najstrože je zabranjeno i kažnjivo po zakonu.
Odricanje odgovornosti
Mi činimo sve napore da Vam pružimo tačne i potpune informacije. Međutim, ne možemo garantovati da nema grešaka. Mi ne tvrdimo, obećavamo, niti garantujemo tačnost, celovitost ili adekvatnost sadržaja i biografija, te se izričito odričemo odgovornosti za greške ili propuste u sadržaju.
Pristup dokumentima u različitim formatima
Neki dokumenti na sajtu se nalaze u PDF formatu (Portable Document Format), što omogućava da se publikacije prikazuju u njihovom originalnom obliku bez obzira na vrstu uređaja, pretraživača ili operativnog sistema koji koristite da biste pristupili internetu. Kako biste mogli da pregledate, pretražujete i štampate dokumenta u PDF formatu, najpre morate instalirati odgovarajući besplatni Adobe Reader program (https://get.adobe.com/reader/). Za najbolje rezultate, trebalo bi da instalirate najnoviju verziju. Posetite stranicu za pomoć (Adobe Reader Help and Support page: https://helpx.adobe.com/uk/support.html) za više saveta ukoliko imate problema sa ovim programom.
Više informacija
Ukoliko imate pitanja ili komentare molimo Vas kontaktirajte nas putem mejl adrese office@nabavke.info. S poštovanjem, Nabavke.info